Tietoa ja tarvikkeita opiskeluun ja opettamiseen

 

Oppi&Tieto on Rakennustiedon verkkokauppa opiskelijoille ja oppilaitoksilla. Täältä löydät monipuolisen tarjooman kirjoja, sähköisiä tuotteita ja tarvikkeita sekä opiskeluun että opettamiseen. Valikoimassa on myös ammattikorkeakoulujen, ammattioppilaitosten ja lukioiden oppikirjat. Varsinaisten oppikirjojen lisäksi tarjolla on erityisesti rakennusalan opiskelussa hyödyllisiä ammattilaisten käsikirjoja ja oppaita.

Rakennustiedon jatkuvasti päivitettävät ammattilaisten tietopalvelut ovat erinomaisia sekä työssä että opiskelussa. Tietopalvelut sisältävät suunnittelu- ja työohjeita, rakentamisen yleiset laatuvaatimukset, alan säännökset ja määräykset sekä tuotetietoa.

Infra Net infrarakentamiseen, RT Net rakennus- ja rakennesuunnitteluun, LVI Net LVI-suunnitteluun ja toteutukseen, SIT Net sisustussuunnitteluun, Ratu Net rakennustuotantoon ja KH Net kiinteistönpitoon.

Katso uusin tuoteluettelo täältä »

 

Rekisteröityminen kannattaa

Opiskelijoiden ja oppilaitosten verkkokaupassa voit halutessasi rekisteröityä, jolloin saat hintaetuja ja tilausten teko on kätevämpää. Voit vaikka poistua kaupasta kesken ostoskorin keräämisen ja kun palaat takaisin kirjautuneena, valitsemasi tuotteet ovat edelleen korissa.

 

Tuotteista, jotka ovat jo valmiiksi hinnoiteltu opetus-/opiskelukäyttöön, kuten Rakennustiedon tietopalveluiden opiskelijaversiot sekä lukioiden ja ammattioppilaitosten oppikirjat, ei saa lisäalennusta.

 

RT kirjakaupoista tuotteiden lisäksi palvelua

RT kirjakaupoissa Helsingissä ja Kuopiossa on tarjolla hyvä valikoima rakennusalan oppi- ja ammattikirjoja. Huomioithan, että verkkokaupan ja myymälöiden valikoimat vaihtelevat, myös hinnoissa voi olla eroja. Laajin oppikirjavalikoima on Kuopion myymälässä ja verkkokaupassa – niissä myydään myös ammattioppilaitosten ja lukion oppikirjoja. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat löytämään tarvitsemasi tuotteet.

Opiskelija- ja oppilaitosalennukset ovat voimassa myös myymälöissämme. Kuopion RT kirjakaupassa voit tehdä myös opiskelijan tilisopimuksen.

Uutisista saat ajankohtaisten tarjousten lisäksi tietoa tapahtumista RT kirjakaupoissamme. Enemmän uutisia löydät Rakennustiedon kotisivuilla ja Facebook-sivuilla.

 

Kerro palautteesi!

Otamme mielellämme vastaan vinkkejä verkkokaupan toimintojen ja valikoiman kehittämiseksi. Kerro palautteesi ja toiveesi palautelomakkeella tai piipahda kirjakaupoissamme.

 

« Takaisin